Preloader images
Preloader icon

Bilrekond och Handbiltvätt

Hej alla bilentusiaster där ute! Idag vill jag prata med er om vikten av att hålla er bil ren och välskött. Och vad är bättre än att ge din bil en grundlig rengöring med en professionell bilrekond eller handtvätt?

En bilrekond inkluderar vanligtvis en grundlig tvättning av bilen, inklusive rengöring av fälgar och däck, avfettning av motorrummet, rengöring av interiören och polering av lacken för att återställa dess glans. Det är en omfattande process som kräver specialutrustning och expertis, men resultatet är väl värt det.

Om du inte har tid eller resurser att få din bil rekondad, kan en handtvätt vara ett bra alternativ. Det är inte bara en mer miljövänlig lösning, det ger också dig en möjlighet att ta hand om din bil på egen hand och ge den den uppmärksamhet den förtjänar.

Vad du än väljer, se till att du regelbundet tar hand om din bil. En ren och välskött bil inte bara ser bättre ut, det kan också förlänga dess livslängd genom att skydda den från korrosion och andra skador. Dessutom är det en härlig känsla att glida runt i en glänsande och fräsch bil!

Så, oavsett om du väljer att få din bil rekondad eller att ge den en handtvätt själv, så är det viktigt att du tar hand om din bil. Det är inte bara bra för dess utseende, det är också bra för dess hälsa!

Hand Biltvätt

Hej alla bilägare där ute!

Det finns inget bättre sätt att hålla din bil ren och glänsande än genom en handtvätt. Vår handbiltvätt är den perfekta lösningen för att ta hand om din bil på ett miljövänligt sätt.

Vår personal är utbildad för att ge din bil den bästa vård och uppmärksamhet den förtjänar. Vi använder bara de bästa produkterna och teknikerna för att garantera en djuprengöring och en högglansig finish som kommer att få din bil att se ut som ny igen.

Vi förstår vikten av att ta hand om vår miljö, och det är därför vi använder endast miljövänliga rengöringsmedel och tekniker. Vår handbiltvätt är inte bara ett sätt att ta hand om din bil, utan också en möjlighet att göra en insats för vår planet.

Så om du vill ge din bil den bästa handbiltvättserfarenheten i stan, tveka inte att besöka oss idag. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och snabb service så att du kan återvända till vägen med en ren och strålande bil. Kontakta oss för att boka en tid eller för mer information om våra tjänster. Vi ser fram emot att ta hand om din bil!

Bil Verksta

Hej alla bilägare där ute!

Har du någonsin haft problem med din bil och inte vetat vart du ska vända dig? Eller har du bara behövt en regelbunden service, men har ingen aning om vilket bilverkstad som är pålitlig? Då har vi lösningen för dig!

Vår bilverkstad är din en-stop-shop för allt som rör din bil. Vi har ett team av erfarna och kunniga mekaniker som kan hjälpa dig med allt från en enkel oljebyte till en omfattande reparation av motorn.

Vi vet att din tid är värdefull, därför strävar vi alltid efter att ge snabb och effektiv service så att du kan komma tillbaka på vägen så snart som möjligt. Vi erbjuder också konkurrenskraftiga priser och transparenta kostnadsuppskattningar så att du alltid vet vad du betalar för.

Så oavsett om du behöver en regelbunden service eller en reparation, tveka inte att besöka vår bilverkstad. Vi är här för att hjälpa dig och din bil på bästa möjliga sätt. Kontakta oss idag för att boka en tid eller för att få mer information om våra tjänster. Vi ser fram emot att höra från dig!

 
 
 

Prenumerera på senaste nyhetsbrevet

Vi på JMR Cars AB hjälper till med den bästa lösningen för din bil.  Från srtart till slutet vi är redo att ta hand om din bil.

Hitta till oss

Företagsinformation

Organisationsnummer: 559340-2695

Växel: 073 705 26 38
info@jmrcars.com

Försäljning: 070 644 99 99
salj@jmrcars.com
faktura@jmrcars.com 

Address:
Glömstavägen 546 
141 32 Huddinge

JMR CARS AB – Copyright © 2023. All rights reserved.