Preloader images
Preloader icon

Hand Biltvätt

Hej alla bilägare där ute!

Det finns inget bättre sätt att hålla din bil ren och glänsande än genom en handtvätt. Vår handbiltvätt är den perfekta lösningen för att ta hand om din bil på ett miljövänligt sätt.

Vår personal är utbildad för att ge din bil den bästa vård och uppmärksamhet den förtjänar. Vi använder bara de bästa produkterna och teknikerna för att garantera en djuprengöring och en högglansig finish som kommer att få din bil att se ut som ny igen.

Vi förstår vikten av att ta hand om vår miljö, och det är därför vi använder endast miljövänliga rengöringsmedel och tekniker. Vår handbiltvätt är inte bara ett sätt att ta hand om din bil, utan också en möjlighet att göra en insats för vår planet.

Så om du vill ge din bil den bästa handbiltvättserfarenheten i stan, tveka inte att besöka oss idag. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och snabb service så att du kan återvända till vägen med en ren och strålande bil. Kontakta oss för att boka en tid eller för mer information om våra tjänster. Vi ser fram emot att ta hand om din bil!

Prenumerera på senaste nyhetsbrevet

Vi på JMR Cars AB hjälper till med den bästa lösningen för din bil.  Från srtart till slutet vi är redo att ta hand om din bil.

Hitta till oss

Företagsinformation

Organisationsnummer: 559340-2695

Växel: 073 705 26 38
info@jmrcars.com

Försäljning: 070 644 99 99
salj@jmrcars.com
faktura@jmrcars.com 

Address:
Glömstavägen 546 
141 32 Huddinge

JMR CARS AB – Copyright © 2023. All rights reserved.