Preloader images
Preloader icon

Bil Verksta

Hej alla bilägare där ute!

Har du någonsin haft problem med din bil och inte vetat vart du ska vända dig? Eller har du bara behövt en regelbunden service, men har ingen aning om vilket bilverkstad som är pålitlig? Då har vi lösningen för dig!

Vår bilverkstad är din en-stop-shop för allt som rör din bil. Vi har ett team av erfarna och kunniga mekaniker som kan hjälpa dig med allt från en enkel oljebyte till en omfattande reparation av motorn.

Vi vet att din tid är värdefull, därför strävar vi alltid efter att ge snabb och effektiv service så att du kan komma tillbaka på vägen så snart som möjligt. Vi erbjuder också konkurrenskraftiga priser och transparenta kostnadsuppskattningar så att du alltid vet vad du betalar för.

Så oavsett om du behöver en regelbunden service eller en reparation, tveka inte att besöka vår bilverkstad. Vi är här för att hjälpa dig och din bil på bästa möjliga sätt. Kontakta oss idag för att boka en tid eller för att få mer information om våra tjänster. Vi ser fram emot att höra från dig!

 
 
 

Prenumerera på senaste nyhetsbrevet

Vi på JMR Cars AB hjälper till med den bästa lösningen för din bil.  Från srtart till slutet vi är redo att ta hand om din bil.

Hitta till oss

Företagsinformation

Organisationsnummer: 559340-2695

Växel: 073 705 26 38
info@jmrcars.com

Försäljning: 070 644 99 99
salj@jmrcars.com
faktura@jmrcars.com 

Address:
Glömstavägen 546 
141 32 Huddinge

JMR CARS AB – Copyright © 2023. All rights reserved.