Återbetalnings- och Returpolicy

Vi på JMR Cars AB värdesätter våra kunder och strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter och en positiv köpupplevelse. Nedan finner du vår Återbetalnings- och Returpolicy som gäller för inköp på vår hemsida:

Återbetalning:

  1. Vid felaktig eller defekt produkt: Om du mottar en felaktig eller defekt produkt, vänligen kontakta oss inom 14 dagar efter att du har mottagit produkten. Vi kommer att åtgärda problemet genom att erbjuda en återbetalning, ersättning eller reparation av produkten, beroende på tillgänglighet och ditt önskemål.
  2. Vid utebliven leverans: Om din beställning inte levereras inom det angivna tidsramen, vänligen kontakta oss. Vi kommer att undersöka och vid behov återbetala ditt köp.

Retur:

  1. Ångerrätt: Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottog produkten. För att kunna returnera en produkt måste den vara oanvänd, i nyskick och i originalförpackning. Kontakta oss för att initiera returprocessen och få information om returfrakt och eventuella avgifter.
  2. Återbetalning vid retur: När vi har mottagit och godkänt din retur kommer återbetalningen att behandlas inom 14 dagar. Återbetalningen kommer att göras till det ursprungliga betalningssättet om inget annat avtalats.

Undantag: Följande produkter omfattas inte av vår Ångerrätt eller Återbetalnings- och Returpolicy:

  • Produkter som har anpassats eller tillverkats efter dina specifika önskemål eller behov.
  • Produkter som har använts, är skadade eller har förstörts av dig efter leverans.
  • Produkter som inte kan returneras på grund av hygien- eller säkerhetsskäl, t.ex. underkläder eller öppnade kosmetikaprodukter.

Vi förbehåller oss rätten att neka retur eller återbetalning om ovanstående villkor inte uppfylls.

Vi rekommenderar att du noggrant läser igenom produktbeskrivningar, storleksinformation och eventuella recensioner innan du gör ditt köp för att minimera risken för returer eller återbetalningar.

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller behöver ytterligare information om vår Återbetalnings- och Returpolicy. Vi är dedikerade till att ge dig en tillfredsställande kundupplevelse och hjälper gärna till med att lösa eventuella problem.